Rörmokare Solna

Blogg om VVS och rörmokeri

Badrummet – en central plats

Det finns ett område i varje bostad som man ofta drömmer om att på något sätt förändra och detta av flera olika skäl. Det rum vi talar om gäller badrummet och de skäl vi har i åtanke är att badrummet dels är frekvent använt och av samtliga medlemmar i en familj – det är där man får en chans att vara ifred, det är där man gör sig redo för en dag, det är där man avslutar densamma och det är där som man kanske kan ta sig den tid för själslig rekreation som dagens stressade samhälle i många fall kräver.

Nummer två: badrummet är det rum som på många sätt definierar en hel bostad. Vi ger ett exempel! Har du ett fräscht vardagsrum , en snygg hall – men ett fult och omodernt badrum: vad tror du att dina gäster kommer att lägga på minnet?

Detsamma om vi vänder på det och säger att ditt badrum är toppfräscht och enligt senaste trenden, medan dina andra rum är i sämre skick. Där är det troligt att gästerna ändå kommer att tycka att du bor i ett fint hem – tack vare att ditt badrum är så inbjudande.

Undvik vanliga fallgropar vid en badrumsrenovering

Med detta sagt: hur ska man agera för att förändra sitt badrum och finns det några fallgropar som man ska undvika vid en badrumsrenovering? Ja, och den största fallgropen som du bör undvika är att du tar på dig ditt eget snickarbälte, spottar i nävarna och genomför din badrumsrenovering på gene hand. Kort sagt; saknar du vana så kommer du – på ett eller annat – sätt att misslyckas och den effekt du vill uppnå med din badrumsrenovering kommer att utebli och dels så riskerar du också enorma omkostnader för att korrigera exempelvis en vattenskada.

Ett vanligt fel tyvärr och vi råder dig därför att anlita professionell hjälp. Även där finns det dock några saker som du bör ha i åtanke och detta särskilt om du bor i- eller i närheten av Stockholm. Vi kan säga att du äger ett hus i Tyresö och ska genomföra en badrumsrenovering där du ska anlita professionell hjälp och då anser vi att du bör vara medveten om att alla företag inte alls är lika skickliga.

Stirra dig inte blind på priset

Generellt sett så har du två stycken vägvisare att följa som kan leda dig till rätt företag till din badrumsrenovering på Tyresö. 1) ring tidigare kunder: se till att ringa några stycken och om det inte finns några sådana så bör du fortsätta ditt sökande efter rätt företag. 2) se inte till priset i första hand. Välj inte det billigaste företaget för din badrumsrenovering på Tyresö. Du har rot-avdraget som kommer att ge dig ett bra pris oavsett och många företag – oseriösa sådana – försöker locka till sig kunder genom extremt låga priser. Undvik!

Välkommen

I den här bloggen skriver vi om Rörmokeri och VVS ur ett generellt perspektiv.

 

27 Oct 2016

Välkommen

I den här bloggen skriver vi om Rörmokeri och VVS ur ett generellt perspektiv.