Rörmokare Solna

Blogg om VVS och rörmokeri

Allt inom rörmokeri

Rör och vattenledningar ställer tyvärr till problem ibland och då är det viktigt att det åtgärdas snabbt. Tar det för lång tid att åtgärda felet kan konsekvenserna vara förödande, med fukt- och mögelskador som följd. Däremot vill du aldrig kompromissa med kvaliteten på det arbete som genomförs – naturligtvis vill man försäkra sig om att problemen inte återkommer. Därför är det viktigt att anlita en erfaren rörmokare oavsett hur akut åtgärden är.

Felaktiga beslut kan bli dyra eller innebära olägenheter. Genom att anlita ett företag som du t.ex läser om i denna blogg kan du som kund kan vara helt trygg med att situationen blir åtgärdad snabbt, utan att de någonsin kompromissar med kvaliteten.

Självfallet har alla montörer, tekniker och andra specialister som arbetar i den listade bloggen behörighet som krävs för de arbetsuppgifter de utför, vilket innebär att de kan hantera alla tänkbara situationer som kan uppstå i ett rörsystem.

De tar alltid hänsyn till miljön för kommande generationer och arbetsmiljön för deras medarbetare. 

Både akuta och långsiktiga rörtjänster

De i bloggen omnämna företagen har en väletablerad jourservice som kan snabbt hjälper dig när det händer en olycka i din fastighet.

De erbjuder komplett service inom rörmokeri, avlopp och VVS. Dessutom utför de elarbeten och arbetar med nybyggnation.

Inom området Värme, Ventilation och Sanitet jobbar de bland annat med kylsystem, värmepumpar och pannor. De kan hjälpa till med allt från installation av golvvärme till stambyten och servar även värmepannor. Naturligtvis lämnar de garanti på alla typer av nyinstallationer.

Deras jour rycker ut och löser akuta problem som stopp i avloppet, men servicen är betydligt mer omfattande än så. Exempelvis kan de högtrycksspola avlopp vid behov och dokumentera eventuella rörproblem med en specialanpassad videokamera. Hittar de en rörskada kan de snabbt och effektivt byta ut avloppsrör och kallvattenledningar

Som en del av företagens service kan de rycka ut och reparera skador som uppstått vid inbrott (eller annan skadegörelse). Den provisoriska insatsen under jourtid (det kan röra sig om att täcka över en skada på ett fönster eller en dörr) följs upp av en permanent lösning på dagtid.

Som kund har du alltid maximalt inflytande oavsett uppdrag. Företagen tillgodoser dina önskemål, men kommer också gärna med råd och tips.

Tjänster i korthet

Rörjour

Elinstallation och -service: Företagen har även medarbetare som är kvalificerade elektriker, och kan därför hjälpa dig med såväl nyinstallation som helhetslösningar i serviceärenden. 

Företagen reparerar också skador som uppstått genom inbrott eller annan skadegörelse. Under jourtid gör de en provisorisk insats, som sedan följs upp med en permanent åtgärd under normal arbetstid. Det innebär att kostnaderna minimeras för dig som kund.

Slutligen arbetar de även inom byggentreprenad, med nybyggnation av exempelvis kök, badrum, stammar och värmesystem. 

 

 

Välkommen

I den här bloggen skriver vi om Rörmokeri och VVS ur ett generellt perspektiv.