Rörmokare Solna

Blogg om VVS och rörmokeri

Badrumsrenovering som brädar grannarna

Är det dags att renovera badrum? Kanske du har gått ett tag och funderat på hur det skulle kunna bli om du renoverade det. Det är mycket populärt att göra om badrum och det går tydliga trender i hur badrum ska inredas. När man väl ska renovera badrum är det roligt att välja inredning med kvalitet, då ju renoveringarna är ganska kostsamma. Då vill man ofta välja lite exklusiva och fina material när man ändå passar på att satsa på allt som hör till renoveringen. Men hur ska badrum se ut? Vilka trender gäller just nu och vad är snyggt i badrummet?

Svarta detaljer är fina i badrum

Just nu är det många detaljer i inredningarna i badrummen. Vi ser till och med svarta blandare, svarta duschmunstycken, svarta hängare, förvaringar i svart. Har man en inredning som går i ljust, eller i naturfärger som sand, bambu, gråsten, terracotta eller kalkmålade väggar är det riktigt snyggt och stilrent med svarta detaljer som bryter av mot de andra fägerna. Det ger en stilren känsla i badrummet. Även pastellfärger som rosa, ljusgult eller turkos är snyggt om det bryts av med svarta detaljer i inredningen. Det finns även de som vågar ha en hel fondvägg i badrummet som är svart – för den modige. Snyggt är det i alla fall!

Naturliga material

Förutom de svarta detaljerna i inrednignarna ser vi mycket naturliga material i badrummet; träpaneler, gråsten, kalksten – det är mycket stenmaterial som inreder våra badrum. Det är inte så konstigt, det är hållbara material och som ger ett vackert och robust intryck. Stenmaterial håller i tusentals år och står sig väl mot fukt och vatten. Även trä håller bra mot vatten och ger ett mycket varmt intryck, om man hellre väljer det som material i badrum. Varför inte? vi väljer ju att klä in hela bastun i trä, så varför inte trä i badrummet i övrigt?

Runda former

Vi ser många runda former; runda handfat, runda badkar, runda speglar – varför inte runda fönster, om man behöver fönster i badrum. De vackra runda badkaren i vitt ser ut som äggskal och ger en estetisk känsla i badrummet.

Så hittar du badrumsrenoverare i Stockholm

Om du bor i Stockholm och vill få tag i en badrumsrenoverare som kan ta ansvar för hela renoveringen, från ax till limpa, kan du alltid googla "badrumsrenovering Stockholm" så får du förslag på flera sådana. Välj några av dem som Google föreslår och ta kontakt, fråga om offert och referenser. Välj sedan den som har bäst sådana. Här kan vi rekommendera en av dem som utför badrumsrenoveringar i Stockholm på http://www.badrumsrenoveringarstockholm.nu.

20 Aug 2018

Välkommen

I den här bloggen skriver vi om Rörmokeri och VVS ur ett generellt perspektiv.