Rörmokare Solna

Blogg om VVS och rörmokeri

Rörmokare Täby - en viktig del av underhållet

Har du en villa i Täby så är du också den som är ytterst ansvarig för att hålla den under kontroll. Genom att inta en sund inställning och genom att upprätta fina rutiner vad gäller underhåll så sparar man en massa pengar. Skillnaden mot att äga en lägenhet är att det tekniska underhållet inte sköts externt: det är din uppgift att hålla koll på allt från golv till tak i din villa.

Men, det svåra handlar om det som inte möter ögat. Rör och ledningar som löper på insidan av kroppen - stammarna - exempelvis, hur mår egentligen dessa? Den här frågan kan man inte rycka på axlarna åt. Faktum är att stammar som spricker kan leda till dels katastrofala följder där exempelvis vattenskador kan räknas och dels också, som en följd av detta, väldigt höga kostnader.

Detta gör att man bör ta professionell hjälp med att både kontrollera stammarna och med att - om så krävs - åtgärda problemen som upptäcks. Genom att anlita en rörmokare i Täby så säkerställer du att ditt hus mår bra - även på insidan.

Anlita en rörmokare i Täby för en rörinspektion

En rörmokare i Täby kan idag på ett enkelt sätt - med hjälp av slangar utrustade med kameror - genomföra en rörinspektion. Filmen kan ses på en dator och den rörmokare i Täby du anlitar antecknar alla eventuella fel och brister - exempelvis läckage eller sprickor.

Skulle det handla om att dina stammar är uttjänta så ges du också en möjlighet att agera innan katastrofen är ett faktum. Detta genom att exempelvis anlita samma rörmokare i Täby för en relining eller ett stambyte.

I många fall kan man även kombinera den initiala rörinspektionen med en rörspolning där rörmokaren med hjälp av hett vatten och hårt tryck rensar alla stammar rena från smuts, fett och saker som fastnat. Det minskar risken för att stammarna ska spricka i samband med exempelvis frost och vinter.

16 Dec 2022

Välkommen

I den här bloggen skriver vi om Rörmokeri och VVS ur ett generellt perspektiv.