Rörmokare Solna

Blogg om VVS och rörmokeri

Rörmokare i Norrtälje – mångsidiga hantverkare

Om du bor i Roslagen och behöver göra rörinstallationer, kan du kontakta en firma som har rörmokare i Norrtälje. Firman utför sina arbeten med garanti.

Det finns människor som inbillar sig att en rörmokare enbart sysslar med att kröka rör. Det är naturligtvis en fördomsfull villfarelse! En rörmokare har många strängar på sin lyra. Dessutom är en rörmokare välutbildad inom sitt fack. Och dessutom finns det flera arbeten som måste utföras av certifierade rörmokare. Att utföra rörarbeten som hemmafixare kan vara ett sätt att göra sig olycklig.

Familjen har skaffat sitt första egna hus. En vacker villa med utsikt, men än så länge är huset obeboeligt. Huset värms upp med direktverkande el och radiatorer. Köket ska moderniseras och nya disk- och tvättmaskiner ska dras in. Ett eldorado för en rörmokare alltså!

Rörmokare i Norrtälje – rördragningar och installationer

Din familj värnar om miljön. Att värma huset med högvärdig el är en styggelse. Beslutet blir att installera en luft-luftvärmepump. Då värmer ni i praktiken huset med energi som ni plockar från uteluften och dessutom sparar ni hushållsekonomin. För att renovera kök och badrum måste nya rör dras in.

Vem ska göra jobben? Om du gör det själv och huset får vattenskador, kommer du garanterat att få problem med ersättning från ditt försäkringsbolag. Bäst att ringa rörmokaren i Norrtälje, tänker du. Ett bra och klokt beslut visar det sig. Firman tar på sig alla jobb som en totalentreprenad och givetvis med full garanti. Dessutom ger denna typ av jobb för privatpersoner rätt till rot-avdrag.

7 May 2023

Välkommen

I den här bloggen skriver vi om Rörmokeri och VVS ur ett generellt perspektiv.