Rörmokare Solna

Blogg om VVS och rörmokeri

Trygghet viktig vid din badrumsrenovering

Går du i samma tankar som många andra gör i dagsläget och där du gärna vill förvandla ditt gamla, tråkiga badrum till en nytt, modernt och fräscht sådant? Ser man till folk i gemen så är det just badrummet som står överst på önskelistan över vilken typ av förändring som man helst vill genomföra.

Idag så är detta också möjligt på ett annat sätt än tidigare och detta tack vare rot-avdraget. Denna generösa skattesubvention har verkligen kommit att öppna plånböcker, förvandlat drömmar till sanningar och då det gäller badrumsrenoveringar så är rot-avdraget också som klippt och skuret att använda sig av.

Att kunna anlita ett företag som sköter en badrumsrenovering från start till mål, som akn förvandla ax till limpa och där man kan dra av 30% av den totala arbetskostnaden – med ett tak om 50.000 kronor/år och person  – har verkligen kommit att förverkliga många drömmar.

Den uppmärksamme såg att vi skrev en firma och detta gjorde vi av den anledningen att så kallad totalentreprenad alltid är att föredra vid en badrumsrenovering snarare än att anlita en plattsättare, en elektriker, en rörmokare, en snickare och så vidare. Totalentreprenad innebär att samma företag sköter allt och att du som kund får en kontaktperson som följer dig genom hela processen. Här kan vi inte nog poängtera en sak: ska du genomföra en badrumsrenovering – särskilt om du bor i huvudstaden – se till att välja rätt företag.

Det är ditt badrum som renoveras

Med rätt menar vi naturligtvis det självklara – att de har behörighet, erfarenhet, goda referenser och är prisvärda – men vi menar också att du ska känna dig både trygg och delaktig. Äger du ett hus och ska genomföra en badrumsrenovering – ja, då är det fortfarande ditt hus och ditt badrum det hela handlar om och därför ska du också känna trygghet med det företag du anlitar.

Märk väl här! Du ska inte kränga på dig snickarbältet och aktivt delta i din badrumsrenovering – det har du anlitat professionell hjälp för. Men du vara med i dialogen, du ska framföra dina åsikter och du ska vara den förste som blir informerad om eventuella problem, oväntade kostnader och alternativa lösningar som kanske kan komma att fungera bättre. Kort och gott; en badrumsrenovering handlar om en resa och på den ska även du ha löst en biljett. Välj en trygg firma.

1 Oct 2016

Välkommen

I den här bloggen skriver vi om Rörmokeri och VVS ur ett generellt perspektiv.